Team

NaamCiska De Bolle
CategorieSenior
WoonplaatsLedeberg

 

Biografie

In de lagere school ging ik veel rolschaatsen en soms eens ijsschaatsen op woensdagnamiddag en regenachtige weekend- of vakantiedagen. Zo ontstond mijn voorliefde voor het glijden op ijs. 

In 1994 was ik nog iets te vroeg voor de publieke beurt en zag vanuit de cafetaria een training van de short track club. Ik weet nog dat ik gefascineerd was omdat de truitjes van de schaatsers wapperden door het snelle schaatsen…Het handje op het ijs..mijn interesse was gewekt. Na enkele proefbeurten was ik verkocht.
In mijn tienerjaren deed ik af en toe wat competitie mee, maar nooit echt om te winnen. Mijn tegenstanders waren gewoon veel beter.
Toen ik ging studeren stopte ik een aantal jaar met schaatsen maar na 7 jaar kon ik niet meer ontkennen dat ik opnieuw verlangde naar het ijs.
Sinds 2010 ben ik opnieuw beginnen schaatsen. Het is een zaligheid om na een werkdag alle frustraties van de dag te kunnen wegschaatsen, te genieten van het ijs, de fysieke inspanning, de leuke clubsfeer…
Sinds vorig jaar ben ik scheidsrechter op wedstrijden, zowel nationaal als internationaal. Ook dit is een fantastisch ervaring en ik hoop hierin nog veel te kunnen groeien.

Onze sponsors & partners

STKG bedankt onze sponsers, steun hen als wederdienst!

Albert Informatica
Albert Vastgoed
Caboor & Zonen
MSL-Projects
IJsbaan Kristallijn Gent
Sportstad Gent
Provincie Oost-Vlaanderen

Heb je nog vragen?

Contacteer ons dan via email: info@stkg.be. Andere mogelijkheden voor contact vind je op onze contactpagina.