Nieuws

Terug

Opening 19 september 2015!!!

Het is bijna zover. Vanaf 19 september kunnen we weer shorttracken op IJsbaan Kristallijn Gent! De trainingsuren zijn onveranderd gebleven dankzij de opkomst van vorig seizoen. We hopen dit jaar die stijgende lijn aan deelname op de trainingen opnieuw een stukje op te trekken.

Initiatie Shorttrack - Week van de Sportclub

Om nieuw talent aan te trekken doen we meteen mee aan de Week van de Sportclub, een initiatief van Stad Gent en BLOSO. Iedereen is welkom om eens te proberen shorttracken op dinsdag 22 (18u45-19u45) en donderdag 24 september (18u30-19u30). Meer info vind je hier.

We streven er ook dit jaar naar om telkens twee trainers op het ijs te zetten. De vaste trainers zullen zijn: Maarten op maandag, dinsdag en donderdag, Jill op maandag, Freddy op dinsdag en donderdag om de twee weken en op zaterdag, Michel op zaterdag (indien Freddy niet kan) en Fabienne afwisselend met Freddy op dinsdag en donderdag. Kyle zal assisteren bij Maarten. De Google-calendar wordt ook dit jaar opnieuw onderhouden: HTML (Deze kan worden toegevoegd aan je eigen kalender d.m.v. ICAL (klik erop op je mobiel apparaat).

We hopen er opnieuw een spetterend seizoen van te maken! 

Noteer nu alvast ook in je agenda de openingsparty van IJsbaan Kristallijn Gent op vrijdag 18 september vanaf 20u waar je meteen heel wat schaatsvrienden kunt terugzien.

 

Onze sponsors & partners

STKG bedankt onze sponsers, steun hen als wederdienst!

Caboor & Zonen
Bakkerij Arickx
WEB Vlaanderen
MSL-Projects
Uitpas Gent
IJsbaan Kristallijn Gent
Sportstad Gent
Sport Vlaanderen - sporters beleven meer

Heb je nog vragen?

Contacteer ons dan via email: info@stkg.be. Andere mogelijkheden voor contact vind je op onze contactpagina.